,

Set 2 carje cu sprijin subaxilar din aluminiu, marimea S

Kid-Man
Stoc:

Stoc epuizat


Aceste cârje pentru subraț super ușoare, dar robuste, din aluminiu, sunt destinate persoanelor cu probleme de mobilitate, după răniri sau operații, când este necesar un suport suplimentar la mers.

Preturile sunt valabile pentru un set. Pentru o ofertă personalizată, în funcție de cantitate, contactați-ne pe adresa de email [email protected].

169,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Aceste cârje pentru subraț super ușoare, dar robuste, din aluminiu, sunt destinate persoanelor cu probleme de mobilitate, după răniri sau operații, când este necesar un suport suplimentar la mers.

Cârja este potrivită pentru un utilizator cu o înălțime de aproximativ 135-155 cm și o greutate de până la 120 kg. Setul include un vârf de cauciuc și un reflector integrat în partea din față. Suporturile pentru subraț și palme sunt căptușite și pot fi înlocuite în caz de uzură.

Înălțimea acestei cârje poate fi ajustată cu un buton, la intervale de 2,5 cm. Pentru a alege corect înălțimea cârjei, măsurați distanța de la podea până la subraț. Înălțimea cârjei ar trebui să fie cu 3–5 cm mai mică decât distanța dintre podea și subraț.

Dacă utilizați o singură cârjă, este recomandabil să o țineți pe partea corpului unde se află piciorul mai slab sau rănit. Dacă cârjele sunt folosite ca o garanție suplimentară de stabilitate, acestea pot fi ținute în oricare mână. În ambele cazuri, la mers, cârjele sunt ținute pe laterale, atingând ferm solul cu două puncte (de exemplu, un picior și o cârjă).

Fiecare cârjă din aluminiu este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea cârjei într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să o curățați periodic cu o cârpă umedă fără a folosi detergenți agresivi sau să o acoperiți.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Te-ar mai putea interesa și: Cadru de mers pe jos cu două secțiuni

Specificații:

  • Sarcină maximă: 120 kg
  • Greutate: 0.7 kg;
  • Înălțime totală: 93-113 cm.

Producător

Descarcă Manual utilizare cârje cu sprijin subaxilar din aluminiu

S-ar putea să-ți placă și…