,

Scaun pliabil cu rotile standard, Steelman Start, dimensiune 46 cm

Kid-Man

Scaun cu rotile standard, cu o construcție durabilă, realizat din oțel vopsit.

1.383,00 lei

Scaun cu rotile standard, cu o construcție durabilă, realizat din oțel vopsit. Poate fi folosit pentru a muta pacientul cu ajutorul unui asistent, precum și pentru a fi folosit de către utilizator. Scaunul este pliabil, necesitând astfel puțin spațiu de depozitare când nu este în uz. Înălțimea spătarului este de 46 cm, adâncimea scaunului este de 41 cm, lățimea scaunului este disponibilă în 5 dimensiuni. Scaunul și spătarul sunt căptușite pentru confortul utilizatorului. Dispunde de brațe detașabile. Suporturile pentru picioare sunt rabatabile, reglabile pe înălțime și detașabile. Scaunul cu rotile are frâne pe ambele părți. Roțile din față și din spate sunt solide și echipate cu o axă de eliberare rapidă, astfel încât pot fi îndepărtate în câteva secunde. Potrivit pentru persoane de până la 120 kg.

Specificații

  • Încărcătură maximă: 120 kg
  • Greutate: 18.6 kg
  • Înălțime totală: 90.5 cm
  • Lățime totală: 66 cm
  • Lungime totală: 105 cm
  • Înălțimea scaunului: 50 cm
  • Lățimea scaunului: 46 cm
  • Adâncimea scaunului: 41 cm

Te-ar mai putea interesa și: Cadru de mers pe jos cu două secțiuni

În plus față de caracteristicile sale structurale și de design, scaunul cu rotile Steelman Start prezintă și alte caracteristici utile. Rotile sale robuste oferă o manevrabilitate excelentă pe o varietate de suprafețe, fie că vă deplasați pe coridoarele unui spital sau pe străzile orașului.

Fiecare detaliu ale scaunului a fost gândit cu atenție pentru a maximiza confortul și eficiența utilizatorilor. Brațele scaunului sunt proiectate pentru a fi confortabile pentru perioade îndelungate de timp.

Cu toate acestea, cel mai mare atu al Scaunului cu rotile Steelman Start este posibilitatea sa de a îmbunătăți calitatea vieții utilizatorilor săi. Acesta permite persoanelor cu mobilitate limitată să se deplaseze cu mai multă ușurință și autonomie, reducând astfel dependența de asistență și oferindu-le libertatea de a-și trăi viața în propria manieră.

Producător

S-ar putea să-ți placă și…