,

Cadru de mers cu masa, MUVI

Kid-Man

Cadrul cu masă MUVI este proiectat pentru a compensa disfuncția temporară sau pe termen lung a aparatului mobil. Ajută la deplasarea în interior prin împingere și este adaptat pentru persoanele cu o greutate de până la 130 kg.

Preturile sunt valabile pentru o bucată. Pentru o ofertă personalizată, în funcție de cantitate, contactați-ne pe adresa de email [email protected].

1.975,00 lei

Cadrul cu masă MUVI este proiectat pentru a compensa disfuncția temporară sau pe termen lung a aparatului mobil. Ajută la deplasarea în interior prin împingere și este adaptat pentru persoanele cu o greutate de până la 130 kg.

Cadrul are o structură din oțel, sprijinită pe patru roți cu un diametru de 10 cm care se rotesc ușor la 360° în jurul axelor lor. Masa confortabilă și căptușită este tapițată cu piele sintetică cu proprietăți antibacteriene. Persoana merge cu antebrațele sprijinite pe masă, care are o decupare semicirculară, ținând mânerele cu mâinile. Roțile din spate au frâne, care, atunci când sunt oprite, trebuie apăsate pentru a menține cadrul stabil și în siguranță.

Ajustarea înălțimii acestui dispozitiv de mobilitate este foarte simplă, astfel încât poate fi utilizat de adolescenți sau adulți a căror înălțime corespunde intervalului de ajustare a înălțimii mesei pe suport (79–125 cm). Pentru comoditatea utilizatorului, mecanismul de blocare este, de asemenea, integrat – apăsând butonul, mânerul este ușor setat în poziția cea mai confortabilă.

Fiecare cadru cu masă MUVI este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Este recomandat să transportați cadrul în poziție verticală – așezat pe roți și cu frânele aplicate.

Dispozitivul de mobilitate are o garanție de 24 de luni (excluzând roțile din față și din spate). Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere, precum și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

Specificații:

  • Sarcină maximă: 130 kg;
  •  Greutate: 11.5 kg;
  • Înălțime totală: 79-125 cm;
  • Lățime totală: 62 cm;
  • Lungime totală: 70  cm;
  • Lățime între brațe: 17 cm;
  • Diametru roată: 100 mm.

Te-ar mai putea interesa și: Scaun cu rotile ușor și rezistent, Lightman Comfort Plus, 51 cm

Producător

Cod de bare

4779031631410

 Descarca Manual utilizare Cadru de mers cu masă, MUVI

S-ar putea să-ți placă și…