,

Scaun cu rotile usor si rezistent, Lightman Comfort Plus XL, 51 cm

Kid-Man

Cărucior din aliaj ușor, universal, LIGHTMAN COMFORT PLUS XL – cu o construcție fiabilă, este unul dintre cele mai fiabile cărucioare produse! Este o alegere excelentă chiar și pentru cei mai pretențioși!

3.259,00 lei

Cărucior din aliaj ușor, universal, LIGHTMAN COMFORT PLUS XL – cu o construcție fiabilă, este unul dintre cele mai fiabile cărucioare produse! Este o alegere excelentă chiar și pentru cei mai pretențioși!

Utilizare

Este proiectat pentru utilizatori cu o greutate de până la 180 kg, cu probleme de mobilitate temporare sau pe termen lung. Este adaptat atât pentru utilizarea în interior, cât și în exterior. Folosind acest cărucior, oamenii se pot deplasa independent rotind arcurile metalice de acționare situate pe roțile din spate. De asemenea, poate fi împins de o persoană însoțitoare folosind mânerele de împingere (înălțimea este ajustabilă, 8 – 11 cm), montate deasupra spătarului.

Caracteristici frâne

Poziția roților căruciorului poate fi schimbată. Frânele sunt de ambele părți ale căruciorului. Frâna de oprire trebuie să fie folosită când intrați sau ieșiți din cărucior, dar nu trebuie folosită pentru a reduce viteza.

Acest model are frâne tip tambur, care permit persoanei însoțitoare să reducă viteza căruciorului (în special în pantă) sau să blocheze complet roțile din spate și protecție împotriva răsturnării, reducând în mod semnificativ riscul unor astfel de evenimente, mai ales în timpul deplasării în pantă sau pe drumuri denivelate.

Caracteristici scaun

Există 3 lățimi diferite de scaun din care să alegeți. Un număr scris pe eticheta rotundă de pe braț și pe crucea metalică situată sub scaunul căruciorului (de exemplu, 51) indică faptul că lățimea scaunului căruciorului este de 51 cm. Șasiul acestui dispozitiv este făcut din aluminiu rezistent, părțile sunt din plastic, iar tapiseria este din nylon. Căruciorul este ușor de pliat, poate fi demontat fără unelte și este adaptat pentru transport. Pentru a desface căruciorul, apăsați barele transversale ale scaunului în jos până când scaunul este complet întins. Pentru a plia căruciorul, mai întâi, scoateți sau ridicați suportul pentru picioare. Luând scaunul de la margini, ridicați-l până când căruciorul este complet pliat. Întotdeauna întoarceți suportul pentru picioare către lateral sau ridicați-le pentru a intra sau ieși din cărucior.

Scaunul și spătarul căruciorului sunt căptușite. Înălțimea și unghiul de înclinare al spătarului, înălțimea, adâncimea și centrul de greutate al scaunului sunt ajustabile în funcție de nevoile și abilitățile utilizatorului. Tensiunea spătarului și a scaunului poate fi schimbată cu curele “Velcro”. Brațele sunt ajustabile în înălțime (21 – 28 cm) și lungime și pot fi pliate strângând clemele din plastic, asigurând astfel o transferare confortabilă din cărucior pe o altă suprafață laterală. Suporturile pentru picioare sunt detașabile, rotative lateral, ajustabile în înălțime și unghi de înclinare (30 – 39 cm), cu o curea detașabilă pentru sprijinirea gambei, pentru un transfer confortabil din fața căruciorului. Roțile din spate cu fixare rapidă se detașează printr-o simplă apăsare de buton.

Specificații

  • Sarcină maximă: 180 kg
  • Greutate cărucior: 25 kg
  • Lățimea scaunului: 51 cm
  • Dimensiuni: roți din față – 20 x 5 cm, roți din spate – 61 x 3,5 cm.

Fiecare cărucior din aliaj ușor LIGHTMAN COMFORT PLUS XL este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea căruciorului într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să fie curățat periodic cu o pânză umedă, fără a folosi detergenți agresivi, sau să fie acoperit.

Dispozitivul are o garanție de 24 de luni (exceptând roțile din față și din spate) de la data achiziției. Căruciorul este livrat într-o cutie de carton, gata de utilizare. După despachetarea căruciorului, păstrați cutia.

Te-ar mai putea interesa și: Cadru de mers rectiliniu

Producător

S-ar putea să-ți placă și…