, ,

Baie de apă iluminată, Wave

Micros
Stoc:

Disponibil pentru precomandă


Baia de apă pentru țesuturi Wave este ideală pentru întinderea și pregătirea lamelor de țesut, în laboratoarele de histologie și patologie.

Baie de apă iluminată, Wave este ideală pentru întinderea și pregătirea lamelor de țesut, în laboratoarele de histologie și patologie.

Tava mare din sticlă rezistentă la căldură, cu iluminare LED, facilitează ridicarea lamelor, iar tava laterală permite plasarea confortabilă a lamelor sau instrumentelor.

Un ecran tactil ușor de operat, controlează toate caracteristicile, cum ar fi temperatura și comutatorul de timp.

Preîncălzirea rapidă, controlul termic ce ajută la economisirea de energie, funcția de memorie și alarmă, precum și standardul tehnic de siguranță ridicat, fac ca baia de apă Wave să fie un partener de încredere în laboratorul dumneavoastră.

Specificații Baie de apă iluminată, Wave

  • Dimensiuni generale (L/l/H): 327 x 340 x 166 mm
  • Dimensiuni tava de sticlă (L/l/H): 210 x 168 x 55 mm
  • Interval temperatură: – 99°C, precizie de 1°C
  • Tensiune și frecvență: AC220V±10%,50Hz±1Hz

Te-ar mai putea interesa și: Microtom manual, Razor

Importanța băilor de apă în examinarea histologică

Băile de apă joacă un rol important în procedurile histologice, în special în procesul de pregătire a secțiunilor de țesut pentru examinare la microscop. Acest proces implică fixarea secțiunilor de țesut pe lămpi de sticlă. Această procedură este cunoscută sub numele de “întinderea” sau “flotarea” țesuturilor.

Procedura de întindere a țesutului necesită încălzirea ușoară a apei în care este plasat țesutul. Aceasta permite secțiunii de țesut să se extindă și să se așeze pe lama de sticlă, eliminând striațiile care pot interfera cu observarea microscopică.

Iluminarea în baia de apă este importantă din două motive. În primul rând, ajută la vizualizarea clară a secțiunilor de țesut, care pot fi subțiri și delicate, facilitând manipularea precisă. În al doilea rând, iluminarea poate îmbunătăți vizualizarea oricăror artefacte sau contaminanți prezenți în baia de apă, care ar putea compromite integritatea secțiunii de țesut.

Astfel, băile de apă iluminate sunt un instrument esențial în laboratoarele histologice, îmbunătățind eficiența și calitatea procesului de preparare a țesuturilor pentru examinare microscopică.

Producător