,

Scaun de recoltare sânge, cu înălțime fixă

AGA Sanitätsartikel GmbH
Stoc:

Disponibil pentru precomandă


Scaunele de colectare a sângelui sunt indispensabile în orice cabinet sau unitate medicală. Scaunul de recoltare sânge, cu înălțime fixă oferă pacientului o poziție confortabilă.

Scaunele de transfuzie sunt echipamente medicale esențiale utilizate în centrele medicale pentru a administra sânge și alte produse de transfuzie, pacienților care au nevoie de ele. Acestea sunt special concepute pentru a oferi pacienților un mediu sigur și confortabil în timpul transfuziei și sunt utilizate într-o varietate de proceduri medicale, inclusiv în tratamentul cancerului, anemiei, bolilor de sânge și accidentelor majore.
Unul dintre cele mai importante beneficii ale scaunelor de transfuzie este că acestea sunt concepute pentru a reduce riscul de infecție. În timpul transfuziei, este important să se utilizeze echipamente medicale sterile, pentru a preveni răspândirea infecțiilor. Acestea sunt ușor de curățat și dezinfectat, ceea ce ajută la prevenirea răspândirii bacteriilor și a altor agenți patogeni.
Un alt beneficiu important al scaunelor de transfuzie este că acestea sunt concepute pentru a oferi pacienților un mediu confortabil și sigur, în timpul procedurii de transfuzie. În plus, scaunele de transfuzie sunt utile pentru a economisi spațiu în centrele medicale.

Scaunele de colectare a sângelui sunt indispensabile în orice cabinet sau unitate medicală. Scaunul de recoltare sânge, cu înălțime fixă oferă pacientului o poziție confortabilă. Șezutul și spătarul au formă ergonomica și sunt confortabile, fiind căptușite și acoperite cu piele sintetică, rezistentă la dezinfectanți.

Caracteristici

  • Cadrul este realizat din țeavă de oțel ovală plată;
  • Scaunul, spătarul și cotierele căptușite oferă pacientului confort;
  • Înălțimea scaunului este de 500 mm;
  • Lățimea totală a scaunului este de 660 mm;
  • Distanța dintre cotiere este de aprox. 470 mm;
  • Dimensiuni scaun: 460 x 450 mm (LxD), grosime tapițerie 64 mm;
  • Dimensiuni spătar: 410 x 250 mm (lxh), grosime tapițerie 40 mm;
  • Dimensiuni cotieră: 90 x 470 x 80/10 mm (LxPxH);
  • Sarcină maximă: 150 kg.

Te-ar mai putea interesa și: Targă pentru transportul pacienților, Mobilo

 

Producător

S-ar putea să-ți placă și…