,

Analizor automat de sediment urinar, Cobio S80

COBIO Smart Healthcare Technology
Stoc:

Disponibil pentru precomandă


Cobio S80 este un sistem automat pentru detectarea sedimentelor urinare, ceea ce înseamnă că, toate etapele procesului de analiza se realizează fără intervenția operatorului.

Descriere tehnică Analizor automat de sediment urinar, Cobio S80

  • Sistem ideal pentru laboratoarele de dimensiuni medii și mari;
  • Rack-ul de încărcare automat pentru probe permite introducerea a 70 probe simultan;
  • Cititorul de coduri de bare poziționat în imediata apropiere a rack-ului de încărcare pentru probe, citește automat codurile alocate fiecărui tub de testare;
  • Operare extrem de ușoară prin intermediul ecranului touch screen de înaltă rezoluție;
  • Tehnologie AI (Inteligență artificială) de ultimă generație realizează identificarea, numărarea și clasificarea automată a tipului de sediment;
  • Sistem optic digital care realizează funcția de autofocus pentru obținerea imaginilor de calitate superioară;
  • Mentenanță minimă;
  • Sistemul închis de colectare al lichidelor reziduale cât și cel de colectare al cuvetelor utilizate, protejează operatorul de contaminarea accidentală în timpul sesiunilor de lucru;
  •  Atât recipientul pentru lichidele reziduale, cât și cel pentru apa distilată, sunt prevazute cu un senzor de nivel, care informează utilizatorul cu privire la cantitatea de lichid existentă;

Cobio S80 este un sistem automat pentru detectarea sedimentelor urinare, ceea ce înseamnă că, toate etapele procesului de analiza se realizează fără intervenția operatorului:
– aspirarea probei
– injectarea probei în cuvetă
– centrifugarea probei
– recunoașterea pe baza AI
– afișarea tipurilor de sediment identificate;

Principiul de măsurare

Proba de urină este injectată automat în cuvetă de către acul de aspirare din tubul de testare.
După transferul probei, acul de injectare este transferat în spatele dispozitivului într-o cameră de clătire specială, în care atât învelișul său interior, cât și cel exterior sunt clătite cu apă distilată pentru a evita contaminarea încrucișată între probele individuale.
Procesul de centrifugare se realizează cu o viteza de 2000 RPM, 260 xg, timp de 10 s. La finalul procesului de centrifugare se creează un monostrat de particule în partea inferioara a cuvetei.
După centrifugare, camera încorporată face fotografii printr-un microscop în mai multe puncte deasupra specimenului. Mărirea corespunde unui zoom de 400x.
Un software de evaluare a imaginilor de înaltă performanță procesează toate imaginile pentru a detecta și clasifica în continuare clasele de sediment. Rezultatele sunt afișate sub formă de imagini în câmp întreg, cu etichetarea aferentă fiecărui tip de sediment identificat.
Rezultatele și toate imaginile sunt stocate pe hard disk-ul computerului gazdă al COBIO S80, cu o capacitate standard de stocare de 25.000 de înregistrări.

Te mai poate interesa și: Analizor hemoglobina glicata, Quo-Test

Producător

Analize efectuate

Sediment urinar

S-ar putea să-ți placă și…