,

Noptieră pentru spital, model Vitano

Stiegelmeyer
Stoc:

Disponibil pentru precomandă


Noptiera pentru spital Vitano, ofera spatiu de depozitare si un loc sigur pentru asezarea lucrurilor personale ale pacientilor. Dispune de accesorii practice precum: masa reglabila pe inaltime si suportul de bauturi.

Chiar și în spital, pacienții au nevoie de lucrurile personale. Obiectele precum ceasul, ochelarii și telefonul, sunt bunuri de valoare, care trebuie ținute lângă pat. Noptiere Stiegelmeyer oferă pacienților caracteristici convenabile și acces ușor din pat. Sertarele uşor de deschis și compartimentele spațioase oferă un loc sigur pentru păstrarea bunurilor. Aceste noptiere sunt deosebit de stabile, şi în condiţiile în care este plasată o sarcină mare pe masa de deasupra patului. Noptierele Stiegelmeyer se îmbină armonios cu designul paturilor de spital și completează celălalt mobilier din camerele pacienților.

Corpul elegant al noptierei Vitano, se rotește fără probleme până la 240°. Acest lucru este ideal pentru a permite pacienților să ajungă la bunurile lor.

Noptiera de spital Vitano, oferă spațiu de depozitare și un loc sigur pentru a depozita lucrurile personale și ustensilele de îngrijire. Cu frigider sau sertar frigider încorporat, noptiera oferă pacientului un nivel deosebit de confort.

Caracteristici:

  • Corpul noptierei se rotește în ambele direcții.
  • Șină ce previne căderea paharelor și a ustensilelor.
  • Opțional: cârlig pentru prosoape.
  • Roți duble cu opțiune de blocare.
  • Dimensiuni externe: 61,3 x 45,9 x 88,4 cm
  • Ȋnălţime masa: 78 – 113 cm
  • Greutate totală: 42 kg (50 kg cu frigider inclus)
  • Roţi duble de 65 mm

Așteptările pacienților sunt în continuă creștere. Atenția este din ce în ce mai concentrată pe mobilierul și amenajările camerelor. Cu multele variante de model, noptiera de spital Vitano, este o piesă de mobilier cu o bună funcţionalitate şi un spaţiu amplu de depozitare pentru bunurile pacientului. De asemenea, aceasta se poate configura în funcţie de necesităţi. Opțiunile includ caracteristici precum: frigider, sertar care se poate încuia, suport pentru telefon sau adaptor pentru monitoare multimedia.

Te mai poate interesa și: Pat de spital electric, Sicuro tera

Producător

S-ar putea să-ți placă și…