, , ,

Saltea de ridicare, 4 mânere

Kid-Man
Stoc:

Disponibil pentru precomandă


Salteaua de transfer este destinată mutării pacienților imobilizați de pe o suprafață pe alta, de exemplu, de pe un pat pe un scaun cu rotile de transport sau de pe un pat pe alt pat.

Salteaua de transfer este destinată mutării pacienților imobilizați de pe o suprafață pe alta, de exemplu, de pe un pat pe un scaun cu rotile de transport sau de pe un pat pe alt pat. Transferul în siguranță al pacientului este asigurat de mânere solide, câte două pe fiecare parte. Targa este confecționată din nylon rezistent și impermeabil, cu o inserție flexibilă de plastic în interior.

Pentru a ridica (muta) în siguranță pacientul sunt necesare cel puțin 2 persoane! Asigurați-vă că greutatea persoanei ridicate nu depășește sarcina maximă admisă pe targa! Luați în considerare înălțimea persoanei ridicate – alegeți o targă de dimensiunea potrivită. De asemenea, înainte de ridicare, evaluați-vă capacitatea de a efectua acțiunea de ridicare în siguranță. Solicitați ajutorul mai multor persoane, dacă este necesar. Ridicați sincron – se recomandă menținerea poziției orizontale a tărgii în timpul utilizării.

Fiecare targă de transport este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă protejarea acestora de praf prin acoperire sau curățare periodică. Husa poate fi spălată la 40 °C, dar nu poate fi călcată.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere, precum și Recomandările pentru siguranța dvs.!

Specificații:

  • Capacitate maximă încărcare: 150 kg
  •  Greutate: 1.2 kg
  •  Lățime: 53 cm
  •  Lungime: 110 cm

Te-ar mai putea interesa și: Pat electric de spital, Deka

Producător

Descarcă Manual utilizare Saltea de ridicare

S-ar putea să-ți placă și…