, ,

Saltea cu spumă anti-escară VISKO-3, dimensiune 200 x 90 x 15 cm

Kid-Man

Această saltea pentru prevenirea escarelor, VISKO-3, cu o spumă viscoelastică durabilă, moale și perfect adaptabilă, este concepută pentru pacienții cu un risc înalt și foarte înalt de escare.

Această saltea pentru prevenirea escarelor, VISKO-3, cu o spumă viscoelastică durabilă, moale și perfect adaptabilă, este concepută pentru pacienții cu un risc înalt și foarte înalt de escare.

Salteaua este compusă din trei straturi de spumă de diferite densități și tipuri:

  • stratul superior – spumă viscoelastică de 60 kg/m³, care se adaptează ideal corpului și distribuie uniform presiunea;
  • stratul din mijloc – spumă de înaltă elasticitate cu o densitate de 37 kg/m³;
  • stratul inferior – spumă de înaltă elasticitate cu o densitate de 42 kg/m³, formând un cadru stabil în formă de U.

Stratul superior de spumă are caneluri longitudinale de 5 cm lățime. Decupajele asigură o circulație liberă a aerului, astfel încât umezeala nu se acumulează între piele și suprafața de culcat și țesuturile moi ale corpului sunt mai puțin presate.

Setul de saltea include o husă medicală care acoperă elastic salteaua din toate părțile. Țesătura este rezistentă la lichide, igienică și permite circulația aerului. Proprietățile unice ale țesăturii nu permit bacteriilor să se înmulțească, husa este ignifugă și are o durată lungă de viață. Lungimea fermoarului – pe două laturi ale husei (în formă de L) cu o clapetă de protecție care împiedică lichidele să pătrundă în saltea prin fermoar. Colțurile husei sunt consolidate cu cusături suplimentare.

Fiecare saltea pentru prevenirea escarelor VISKO-3 este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Salteaua rezistă la fluctuații de temperatură de la 0 °C la +50 °C. Cauciucul spumat poate fi dezinfectat în camere de dezinfectare timp de 15-20 de minute la o temperatură de +105 °C. Husa saltelei este rezistentă la dezinfectare într-un autoclav până la +120 °C, poate fi spălată până la +95 °C și poate fi uscată într-un uscător până la +70 °C. Nu păstrați salteaua în lumina directă a soarelui sau într-un mediu umed și ventilați-o regulat (de 4-6 ori pe an).

Specificații:

  •     Capacitate maximă încărcare: 240 kg
  •     Greutate: 14 kg
  •     Înălțime: 15 cm
  •     Lățime: 90 cm
  •     Lungime: 200 cm

Te-ar mai putea interesa și: Pat de spital electric pentru copii, Cuddle

Producător

S-ar putea să-ți placă și…