, ,

Saltea medicală Medas, dimensiune 200 x 90 x 12 cm

Kid-Man
Stoc:

Disponibil pentru precomandă


Salteaua medicală MEDAS este realizată din spumă de calitate (densitate 25 kg/m3). Setul de saltea include o husă medicală care acoperă elastic salteaua din toate părțile.

Salteaua medicală MEDAS este realizată din spumă de calitate (densitate 25 kg/m3). Setul de saltea include o husă medicală care acoperă elastic salteaua din toate părțile. Țesătura este rezistentă la apă, igienică și permite aerului să circule. Proprietățile unice ale țesăturii nu permit bacteriilor să se înmulțească, husa este ignifugă și are o durată lungă de viață. Fermoarul se întinde – pe două laturi ale husei (în formă de L).

Datorită componentelor elastice ale saltelei, poate apărea o abatere permisă de 1 – 2 cm la dimensiunea saltelei, iar în zonele cele mai expuse la greutate, spuma de poliuretan a saltelei poate deveni mai moale. Aceste proprietăți ale materialelor utilizate în saltele nu sunt considerate un defect. Fiecare saltea este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator.

Salteaua medicală MEDAS este rezistentă la fluctuațiile de temperatură de la 0 °C la +50 °C. Cauciucul spumat poate fi dezinfectat în camere de dezinfectare timp de 15–20 de minute la o temperatură de +105 °C. Husa saltelei este rezistentă la dezinfectare într-un autoclav până la +120 °C, poate fi spălată până la + 95 °C și poate fi uscată într-un uscător până la +70 °C. Recomandăm păstrarea saltelelor pe o bază solidă cu o bună permeabilitate a aerului, într-un loc protejat de lumina directă a soarelui și umiditate și ventilația lor regulată (de 4 până la 6 ori pe an).

Specificații:

  • Capacitate maximă încărcare: 120 kg
  • Greutate: 5.4 kg
  • Înălțime: 12 cm
  • Lățime: 90 cm
  • Lungime: 200 cm

Te-ar mai putea interesa și: Pat electric de spital, Puro

Producător

S-ar putea să-ți placă și…